Thursday, November 10, 2011

11/11/11 moh tengok sat.

Assalamualaikum.. yeahhh!! Dalam tidak sedar rupanya hari nie sungguh bermakna. Lihat saja pada tarikhnya 11hb.11.2011 Blog Kartunis Damas yang ke dua (2) iaitu Rasmi bagi den Imaginasi Dalam Karya Kehidupan Damas, sesudah b'karya lebih 11 bulan je! dalam blog pribadi den, Artistic Satisfaction wahh sungguh tak disangka. Den baru jer membuka pintu Blog nie haaa, bukan buka kedai runcit yang jual tali ropia tuu okay...Baru buat sangat-sangat nie, masih ada bau kedai lagi tu. Seriuss beb!! senyum sikit :) hmmmm..

Bagi yang gemar Ais Krim sorry sesangat. Sebab anda berada di tempat jualan yang salah. Den hanya jual Air Kosong dari kedai Mamak jaa..Sebenarya blog ini menyediakan segenap fikiran dekat dan jauh dalam minda yang selalu memberi tanda tanya.!? Tangan yang sentiada gatal untuk begerak mengikut alunan minda. Menghasil separuh sifat dari sepenuh-sepenuh sifat itu(teka la sendiri)

Ke 14.. ehh, satu pun tak kira lagi. Tetiba 14 terus..? okay, cuba hampa lihat dari pandangan sisi Header ini. Amacam ? mengancam tak buleh tahan dak kalau macam nie?




Sebenarnya den nie tak pandai nak guna Photoshop, tu yang edit pakai AutoCAD software, lepaih tu den edit pula pakai Paint ..heheheh!!!. Jadi la kan, dari tak ada langsung. Lain la hampa... suma terror-terror hokk belakoo..

ok. Dah habis dah, so jom kita sambung minum kopi panas..Tadikan hampa berhenti sebab nak dengar den be'ceritakarut nie..okay lah bybye cumeeeeeee!.(manja pula ayat ini !)

4 comments:

Noorul Amera Adnan said...

wah seronoknye ada 2blog. lahir tarikh cantik plak tu 111111. gudluck adik dlm apa2 yang adik lakukan. akak selalu menyokong adik btw akak follower 1 hihi gumbira =)

Kartunis Damas said...

Trimas kak, coz sntiasa bg sokongan padu lagi :)..terima kasih banyak2

Kancil 8349 said...

bestnya...semoga blog nie sentiasa aktif

kiera'sakura said...

akak still peminat katun2 damas tue...

ade la jgak blh guna kowt lain... akak nie nk lukih ats pasir pown x reti